سفارش تبلیغ
صبا ویژن

» سرویس: علمی و فناوری - علم و فناوری ایران  

کد خبر  : 93072916128

سه‌شنبه 29 مهر 1393 - 01:16

 

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس با همکاری «یاسمین قوچانی» ارتباط بین  رشد بی‌رویه سلول‌های بنیادی عصبی و اختلال اوتیسم را کشف کردند  .

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افراد مبتلا به اختلالات  اوتیسم اغلب پس از تولد بازه زمانی رشد مغزی شتاب‌یافته را تجربه می‌کنند و هیچ کس تا پیش از این، دلیل این موضوع یا ارتباط آن با هر گونه تغییرات رفتاری خاص رانمی‌دانست.

مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس نشان داده‌ چگونه در موش‌هایباردار، التهاب (یعنی خط مقدم دفاعی سیستم ایمنی) می‌تواند تقسیم افراطی سلول‌هایبنیادی عصبی را موجب شود که این امر به نوبه خود منجر به رشد بیش از حد مغز نوزادآن‌ها می‌شود.

قوچانی و همکارانش نشان داده‌اند التهاب مادر می‌تواند منجر به ایجاد مغزهایبزرگ‌تر و در نهایت بروز رفتار اوتیسم در نوزاد وی شود.

به گفته دکتر «هارلی کورنبلوم»، رهبر ارشد این مطالعه، این امر از طریق فعالیتسلول‌های بنیادی عصبی رخ می‌دهد که در مغز تمامی پستانداران بزرگسال و در حال رشدنشست می‌کند.

در این مطالعه، دانشمندان با تزریق دوز پایینی از لیپوپلی ساکارید (نوعی سمموجود در باکتری E. coli) به بدن یک موش باردار، مولفه‌های محیطی را بازتولید کردندکه این مولفه‌ها توانستند سیستم ایمنی را فعال کنند. محققان دریافتند این سم منجربه تولید بیش از حد سلول‌های بنیادی عصبی شد و مغز نوزادان موش‌های باردار رابزرگ‌تر کرد.

قوچانی و همکارانش دریافتند موش‌های با مغزهای بزرگ رفتارهایی مانند اوتیسم درانسان‌ها را از خود بروز دادند.

جزئیات این مطالعه در نشریه Stem Cell Reports منتشر می‌شود.

 




تاریخ : چهارشنبه 93/7/30 | 9:11 صبح | نویسنده : محمد مراد خوش اخلاق | نظر

مشخصات اعضای هیات مدیره انجمن اختلالات رفتاری (اوتیسم)خوزستان

مجوزاستانداری:30861/1/46     شماره ثبت:584

ردیف

 

نام ونام خانوادگی

تحصیلات

شغل

سمت درهیات مدیره

  1

 

محمدمرادخوش اخلاق

فوق لیسانس

مدیرمرکزآموزشی بهشت

رئیس هیات مدیره

  2

 

نعمت اله عقبا

فوق لیسانس

رئیس اداره فنی هواشناسی خوزستان

نایب رئیس -مدیرعامل

  3

 

فاطمه احمدی

لیسانس

دبیر

 عضووخزانه دار

  4

 

سیدمهدی حسینی زاده

دکتری دندانپزشکی

عضوهیات علمی دانشگاه

عضو

  5

 

امین فرهادی

لیسانس

اداره مخابرات شرکت نفت

عضو

  6

 

اشرف تشکری

فوق تخصص روانپزشکی کودکان

عضوهیات علمی دانشگاه

عضو

  7

 

علی اکبرمومن

فوق تخصص مغزواعصاب کودکان

عضوهیات علمی دانشگاه

عضو

  8

 

حسین یزدانی

فوق لیسانس

اداره رفاه سازمان آب وبرق خوزستان

عضو

 

9

محمدجوادمشعل پورفرد

لیسانس

اداره کل مخابرات خوزستان

بازرس

 




تاریخ : شنبه 93/7/26 | 8:59 صبح | نویسنده : محمد مراد خوش اخلاق | نظر

باسلا م واحترام ضمن تشکروقدردانی ازتمامی اولیاء محترم وخیرین گرامی که درطول سال تحصیلی گذشته حامی کودکان ودانش آموزان اوتیسم بوده اندودرفراهم نمودن شرایط مطلوب ترآموزشی وتوان بخشی برای این کودکان نقش داشته اندبه استحضارمی رساندترازمالی سال تحصیلی گذشته وصورتحساب یکساله بانکی درمحل سالن اجتماعات مرکزآموزشی جهت اطلاع نصب گردیده است ضمنادرصورت تمایل می توانیدتمامی اسنادمالی راملاحظه وبررسی فرمایید.

باسپاس -خوش اخلاق

مدیرمرکزآموزشی بهشت




تاریخ : پنج شنبه 93/7/24 | 9:20 عصر | نویسنده : محمد مراد خوش اخلاق | نظر

 

افتادن در حوض نقاشی

 

...

حوض نقاشی آخرین ساخته ی مازیار میری در میان آثار سینمای ایران تاکنون برجسته ترین اثری است که یک زوج با

نیازهای خاص را در مرکز توجه خود قرار داده است

 

ادامه مطلب...


تاریخ : چهارشنبه 93/7/23 | 9:30 صبح | نویسنده : محمد مراد خوش اخلاق | نظر

روش "A B A  "

Applied Behavior Analysis

بسیاری از روشهای درمانی کودکان اُتیستیک بر پایه اصول این روش تهیه شده اند. اصل مهم این روش این است که رفتارهائی که مورد تشویق قرار بگیرند احتمال تکرار و افزایش خواهند داشت و رفتارهائی که مورد توجه قرار نگیرند احتمال حذف شدن آنها وجود دارد .اگر چه اِی بی اِی یک تئوری می باشد ولی بسیاری از مردم از این اصطلاح برای روشهائی که با این اصل کار می کنند استفاده می کنند . دو روش مهمی که بر پایه این اصل وجود دارند روش آموزش جزء به جزء و لوواس می باشند .

در روش آموزش جزء به جزء و روش لوواس هر تمرینی که به کودک داده می شود شامل یک دستور به کودک ، یک عمل از طرف کودک و یک عکس العمل از طرف درمانگر می باشد .این روش علاوه بر تصحیح رفتارهای کودک شامل آموزش مهارتهای جدید نیز از قبیل مهارتهای اولیه مانند خوابیدن و لباس پوشیدن تا مهارتهای پیشرفته مانند برخوردهای صحیح اجتماعی می باشد . این روش ، روشی بسیار دقیق و کامل است .در این روش معمولاً کودک بین 30 تا 40 ساعت در هفته به صورت انفرادی با درمانگر دوره دیده کار می کند . هر کار و مهارت جدید به اجزاء کوچکتری تقسیم می شود . هرگاه کار خواسته شده ازکودک به درستی انجام شود ، کودک مورد تشویق قرار می گیرد تا در کودک انگیزه تکرار آن و فرمانبری بیشتر شود . این روش با مخالفت هائی نیز روبرو شده است . برخی از متخصصین معتقدند که این روش به احساسات کودک لطمه می زند و مدت زمان آموزش آن در طول هفته تأثیرات ناخوشایندی بر خانواده میگذارد. به هر حال آمار و ارقام و تجربه نشان داده است که تکنیکهای اِی بی اِی نتایج مثبت و با ثباتی بر روی کودکان اُتیستیک داشته است .

 

ادامه مطلب...


تاریخ : چهارشنبه 93/7/23 | 8:0 صبح | نویسنده : محمد مراد خوش اخلاق | نظر

  • ویندوز سون | آنکولوژی | اخبار وب